Direct naar de inhoud.

Klap tot Klaploop zoekt nieuwe bestuursleden

  • door:
  • op:
Archieffoto: Start 25e Klap tot Klaploop in Musselkanaal. (F: B J Brinkman – RTV1 )

STADSKANAAL – Op 22 april 2019 wordt de 29e editie van de Klap tot Klap gehouden. Het bestuur start in oktober a.s. met de voorbereidingen. De Klap tot Klaporganisatie moet op zoek nieuwe bestuursleden. Per direct zijn de functies van secretaris en webmaster vacant. Daarnaast hebben Jaap Duit, voorzitter sedert 2011, en Herman Bruining wedstrijdsecretaris sedert 2009, in maart j.l. bekend gemaakt na de 29e editie in 2019 af te treden.

Oproep

De functie van wedstrijdsecretaris wordt in de toekomst overgenomen door bestuurslid Aldric Schöbel. Om de bestuurstaken van voorzitter, secretaris en webmaster goed te kunnen overdragen wil het huidige bestuur alvast contact leggen met personen die deze functies binnenkort voor hun rekening willen nemen. Daarom doet het bestuur van de Klap tot Klap organisatie een appel op een ieder die de Klap tot Klap een warm hart toedraagt.

Kortom het bestuur komt graag in contact met diegenen die ook van mening zijn dat dit voor de gemeente Stadskanaal belangrijke sportevenement tot in lengte van jaren op de 2e Paasdag moet blijven plaatsvinden. Alle reacties kunnen gericht worden aan de huidige voorzitter:  jaapduit@ziggo.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal