Direct naar de inhoud.

N34 Coevorden week afgesloten

  • door:
  • op:

COEVORDEN – De provinciale weg N34 bij Coevorden is afgesloten van maandag 28 mei tot en met vrijdag 1 juni. Het gaat om het weggedeelte tussen de Rondweg (N382) en de Krimweg (N377), dus vanuit richting Emmen naar afslag Slagharen. De weg krijgt een nieuwe laag asfalt. Het verkeer wordt omgeleid via de Krimweg en de Rondweg.

Behalve het aanbrengen van nieuw asfalt op dit weggedeelte, vinden er ook andere werkzaamheden aan de N34 plaats, zoals onderhoud aan het viaduct De Ballast. De werkzaamheden duren in totaal vier weken. Dit wegvak sluit aan de noordkant aan op het gedeelte van de N34 dat vanaf 2019 verdubbeld wordt. Het weer kan invloed hebben op de duur van de werkzaamheden.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal