Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grunneger dainst in Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Het evangelisatieplatform Alteveer-Onstwedde-Vlagtwedde organiseert een ‘Grunneger dainst’ op zondag 10 juni. Bij goed weer wordt de dienst gehouden in de open lucht, op het terrein bij de Ned. Hervormde Kerk in Vlagtwedde, aan de Schoolstraat. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Ned. Hervormde Kerk. Er is een aantal stoelen aanwezig, eigen stoel meenemen mag.

Gratis toegang

Voorganger in deze dienst is ds. K.G. Pieterman. De dienst begint om 19.00 uur. Muziekvereniging Dindua uit Vlagtwedde o.l.v. Heerko Koops verleent muzikale medewerking aan de dienst. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden. Iedereen is van harte welkom.

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.