Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Captain Albert opent ‘Veendam in de Vaart’

Foto: Vereniging De Lijn

VEENDAM – De hitte trotserend toog afgelopen zondag 27 mei een grote schare liefhebbers van de Holland Amerika Lijn naar het Veenkoloniaal Museum in Veendam om getuige te zijn van de opening van de tentoonstelling ‘Veendam in de Vaart; varen onder de vlag van de Holland Amerika Lijn’.

De opening werd verricht door Albert Schoonderbeek, gezagvoerder bij de HAL op onder andere de ‘Veendam’, die een door hem zelf meegebrachte reddingboei van de ‘Veendam’ aan een reling in een van de tentoonstellingszalen hing. – Foto; Vereniging De Lijn

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.