Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oerexpress Borger brengt je naar de oertijd

Centrum Borger┬á – (Archieffoto: B. J. Brinkman – RTV1)

BORGER – Wat begon als een wild idee tijdens een gezellige avond op het terras, wordt vanaf 4 juli werkelijkheid; dan krijgt Borger een pendeldienst tussen het dorpsplein in het centrum en het Hunebedcentrum een paar kilometer verderop. Daarvoor wordt een uniek voertuig ingezet: ‘de Oerexpress’. Dat schrijft RTV Drenthe op haar website.

Idee

Het idee komt van ondernemer Alex Eding. Die heeft inmiddels een eerste proefrit gemaakt met een elektrisch aangedreven driewieler uit begin jaren tachtig. Zijn ‘oerexpress’ gaat vanaf 4 juli rijden en toeristen van en naar het hunebedcentrum brengen. het voertuig is ook te huren voor evenementen.

RTV Drenthe

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.