Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Froukje de Jonge waarnemend burgemeester Stadskanaal

STADSKANAAL – Commissaris van de Koning René Paas heeft, na overleg met de fractievoorzitters en een vertegenwoordiging van het college van B en W van de gemeente Stadskanaal, Froukje de Jonge benoemd als waarnemend burgemeester.

De benoeming gaat in per 1 september 2018 en geldt voor onbepaalde tijd zolang het proces van gemeentelijke herindeling duurt.

Froukje de Jonge (1965/CDA) was vier jaar wethouder en loco-burgemeester in de gemeente Almere en is nu fractievoorzitter van het CDA in de raad van Almere. Daarvoor was zij leidinggevende in het Flevoziekenhuis. Mevrouw De Jonge is getrouwd en heeft vijf kinderen.

 

Eer om waarnemend burgemeester te worden van Stadskanaal

Froukje de Jonge: “ Wat een eer om voor alle inwoners van Stadskanaal waarnemend burgemeester te mogen zijn. Mijn eerste kennismaking met de gemeente en de steun vanuit de raad geven mij vertrouwen dat we tot een vruchtbare samenwerking kunnen komen. Ik verheug me erop om de dorpen, de regio, maar vooral de inwoners en het bestuur van Stadskanaal zo snel mogelijk beter te leren kennen.”

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.