Direct naar de inhoud.

Nieuwe burgemeester Stadskanaal dinsdag voorgedragen

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – Dinsdagavond werd vanaf 19:30 uur  een extra raadsvergadering ingepland die volledig in het teken zou staan van de nieuwe burgemeester. Deze is er inmiddels en is vanavond aan de gemeenteraad gepresenteerd.

De vergadering vindt plaats in het Geert Teis Theater en zal in verband met de coronamaatrdegelen niet toegankelijk zijn voor publiek. De raadsvergadering is wel live te volgen via RTV1 vanaf 19:30 uur.

van Mastrigt

Afgelopen juli werd Yvon van Mastrigt benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Stadskanaal. Ze volgde hiermee Froukje de Jonge op die vanaf juni 2018 waarnemend burgemeester van de gemeente was.

F: Gemeente Stadskanaal

Kroonbenoemde

De nieuwe burgemeester zal een kroonberoemde zijn. Afgelopen maanden was de sollicitatieprocedure voor het ambt van burgemeester. Stadskanaal heeft na Baukje Galama geen kroonbenoemde burgemeester meer gehad.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal