Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Adri Kaldijk gestopt na 35 jaar DWZ

DWZ medeoprichter Adri Kaldijk – (F: Peter Panneman)

ZUIDWENDING – Adri Kaldijk (78) uit Ommelanderwijk is zaterdag 9 juni gestopt (na 35 jaar) met al zijn werkzaamheden voor “zijn” voetbalvereniging DWZ aan de Zuidwending.

Op 1 juni 1983 werd voetbalvereniging DWZ (her)opgericht door o.a. Adri Kaldijk, Albert Meertens en Henk Apperlo. In die 35 jaar heeft Kaldijk bijna wel alle functies bekleed binnen de vereniging. Van algemeen secretaris tot wedstrijdsecretaris, jeugdleider, scheidsrechter, tot de bouw en beheer van het clubhuis. Voor het bestuur toen alle reden om Kaldijk bij het 25-jarig jubileum in 1993 te benoemen tot erelid, en hem een eigen parkeerplaats toe te wijzen voor zijn fiets bij het clubhuis.

Zaterdag 9 juni 2018 werd het 35-jarig bestaan van de club binnen de voetbalvereniging gevierd met een spellencircuit en was er een feestavond met live muziek voor alle leden, oud-leden, sponsoren, en vrijwilligers. Uiteraard was Kaldijk aanwezig tijdens de feestelijkheden en heeft zijn fiets nog eenmaal geparkeerd gestaan op het speciale plekje bij het clubhuis. Kaldijk en DWZ blijven wel met elkaar verbonden dat is wel zeker. “Ik blijf een oogje in het zeil houden”, aldus Kaldijk.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.