Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vervuilde grond langs N366 bij Alteveer

ALTEVEER – Door het ontdekken van bodem-verontreiniging bij wegwerkzaamheden langs de N366 is het werk voorlopig stilgelegd tussen Alteveer en Stadskanaal.  Zodra de vervuilde grond is opgeruimd, kan er een nieuwe sloot gegraven worden en gaan de wegwerkzaamheden weer verder om de weg te verbreden. Tot die tijd blijven de wegwerkzaamheden en verkeersborden van 70 km gewoon staan. De provincie heeft ervoor gekozen om de verkeersmaatregelen die al getroffen waren te laten staan. Het opruimen, afvoeren en weer neerzetten van de verkeersmaatregelen is namelijk erg kostbaar. Om te voorkomen dat er geen onnodig lange afzetting zou blijven staan, is de afzetting wel ingekort.

Parkeerplaats Alteveer-Stadskanaal

Ook de grond onder de grote parkeerplaats tussen Alteveer en Stadskanaal is verontreinigd. Deze verontreiniging moet eerst opgeruimd worden. Daarna wordt de parkeerplaats afgebroken en opgeruimd. Er komt geen nieuwe parkeerplaats voor terug, de parkeerplaats komt dus te vervallen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

3 Reacties op “Vervuilde grond langs N366 bij Alteveer

  1. P. H. Oosterhuis

    Ik mis informatie over de oorzaak van de verontreiniging.

  2. Dat is ook mogelijk in Stadskanaal

  3. Op deze manier blijf je werk houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.