Direct naar de inhoud.

Vervuilde grond langs N366 bij Alteveer

  • door:
  • op:
N366 veilig

ALTEVEER – Door het ontdekken van bodem-verontreiniging bij wegwerkzaamheden langs de N366 is het werk voorlopig stilgelegd tussen Alteveer en Stadskanaal.  Zodra de vervuilde grond is opgeruimd, kan er een nieuwe sloot gegraven worden en gaan de wegwerkzaamheden weer verder om de weg te verbreden. Tot die tijd blijven de wegwerkzaamheden en verkeersborden van 70 km gewoon staan. De provincie heeft ervoor gekozen om de verkeersmaatregelen die al getroffen waren te laten staan. Het opruimen, afvoeren en weer neerzetten van de verkeersmaatregelen is namelijk erg kostbaar. Om te voorkomen dat er geen onnodig lange afzetting zou blijven staan, is de afzetting wel ingekort.

Parkeerplaats Alteveer-Stadskanaal

Ook de grond onder de grote parkeerplaats tussen Alteveer en Stadskanaal is verontreinigd. Deze verontreiniging moet eerst opgeruimd worden. Daarna wordt de parkeerplaats afgebroken en opgeruimd. Er komt geen nieuwe parkeerplaats voor terug, de parkeerplaats komt dus te vervallen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal