Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe CD ‘Het Artiesten Festival’

overhandiging van de nieuwe cd

RTV1 – Na het succes ‘’Het Artiesten Festival deel 1’’ dat ongeveer een jaar geleden is uitgekomen, heeft het team van Lucky Joe afgelopen zondag 15 juli de cd-presentatie van ‘’Het Artiesten Festival deel 2’’ gehouden in Dans- en partycentrum Gossen te Stadskanaal.

Met hulp van het trouwe team van vrijwilligers heeft Stichting Lucky Joe een mooie middag kunnen organiseren voor het publiek met optredens van diverse artiesten. Zowel het publiek als de artiesten zelf hebben heel wat kilometers afgelegd om bij deze gelegenheid aanwezig te kunnen zijn. Zo kwamen de artiesten, Alex Seebald en Anton Toni König, vanuit Duitsland helemaal naar Stadskanaal toe. Maar vader en zoon van het duo ‘Wolkenblau’ zijn zelfs vanuit Frankrijk naar Stadskanaal gekomen om bij de presentatie aanwezig te kunnen zijn. Verder waren er natuurlijk meerdere artiesten van eigen bodem om dit mooie moment mee te mogen maken. Zo hebben Franky Stardust, Janneke de Roo met haar kleindochter Charlotte, Harold Veenhoven, Arjan Plat, Monique Heegen, Ray Smith en Gré Parelmoer ook een prachtig optreden neergezet.

Het Artiesten Festival

Naast bovengenoemde artiesten staan er op het album ook liedjes van: Jacques Herb, Ronnie Tober, Danny Diëgo, Michelzeit, Jan Warringa, Marco de Hollander, John Enter, Hermien en Hessel & Ineke. Het Artiesten Festival is inmiddels een geliefd programma bij het publiek want zodra er een nieuwe datum bekend worden de kaarten meteen besteld. Maar ook artiesten melden zich massaal aan om hun medewerking te verlenen aan het programma.

De organisatie wil graag alle deelnemende artiesten en het geweldige publiek bedanken voor de zeer geslaagde middag. Ook bedanken zij alle kijkers voor het kijken en de positieve reacties op het programma Van de Cd presentatie zijn uiteraard ook weer opnames gemaakt en de opgenomen beelden zullen over een aantal weken te zien zijn bij diverse lokale omroepen, waaronder RTV1. – Meer info? Kijk op www.HetArtiestenFestival.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.