Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nu al 15.000e bezoeker zwembad De Horsten

.

MUSSELKANAAL – Afgelopen vrijdag passeerde Alec Doddema uit Musselkanaal als 15000e bezoeker de toegangspoort van zwembad de Horsten in Musselkanaal.

Uit handen van Eltje Toutenhoofd, bestuurslid van dorpsbedrijf Zwembad de Horsten ontving Doddema een jaarabonnement voor het seizoen 2019 voor zwembad de Horsten en van badjuf Henny de Groot van Zwemschool Henny de Groot een 10 badenkaart voor zwembad Emslandermeer. Verder kreeg de gelukkige nog een boeket bloemen van Bloemenzaak Heidekamp en een zak met snoep, nootjes en chocola van de Notekraker.

Het aanhoudende zomerweer heeft er voor gezorgd dat, ondanks dat het bad pas op 1 juni open ging, de 15000e bezoeker nu al kon worden ontvangen. “De prijsverlaging voor abonnementen, entree en zwemlessen, de verhoging van de temperatuur van het zwemwater, afschaffing van de 20 graden regeling, Kiosk ‘t Winkeltje en een bijzonder succesvol verlopen zwem4daagse, hebben naast de tomeloze inzet van veel Muzzelknoalster vrijwilligers de rest gedaan,” aldus voorzitter Eltje Toutenhoofd.

Vanaf 23 juli gaat het zomerrooster in. Zwembad de Horsten is dan doordeweeks geopend van 6.45 tot 10.00 voor de ochtendzwemmers en van 10.00 tot 20.00 uur voor de recreanten. In de weekenden is het zwembad geopend van 13.00 tot 20.00 uur voor de recreanten.

Voor meer informatie: www.zwembaddehorsten.nl of Facebookpagina Zwembad de Horsten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.