Direct naar de inhoud.

Xenos gaat deuren sluiten in Veendam

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Xenos sluit volgend jaar juni 2019 haar vestiging in Veendam. Het winkelpand staat inmiddels te koop en te huur en Xenos heeft laten weten het huurcontract niet te willen verlengen. Dit laat een woordvoerder van Xenos weten, zo staat te lezen op facebook van Peter Panneman.

Casa

Het bedrijf Casa neemt circa 110 van de 170 Xenos-winkellocaties over van Blokker Holding. Casa is een internationaal opererende interieurwinkelketen met 500 winkels in acht Europese landen. De overgenomen Xenos winkels worden omgebouwd volgens de Casa-formule. Of hier ook de winkels van Xenos Veendam en Stadskanaal bij zijn is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-