Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pruiverij en Oetmaarkt nieuwe stijl in Veendam

.

VEENDAM – Zaterdag 1 september as. wordt de Pruiverij nieuwe stijl gehouden in het centrum van Veendam.

Omdat het evenement teveel een muziekevenement was geworden, wilden de winkeliersvereniging en enkele deelnemers het accent graag weer meer naar de culinaire kant laten vallen. Vandaar dat het evenement is aangepast.

De Pruiverij zal zich niet alleen concentreren op het Museumplein. Ook op de Promenade en op het Museumplein kunt u genieten van diverse lekkernijen. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er gekozen voor 1 dag in plaats van 2 dagen aangezien de winkeliersvereniging geen koopzondag heeft gepland in september.

De start is om 11.00 uur en het eindigt om 18.00 uur. Tijdens de Pruiverij zal er nog steeds muziek en entertainment te zien en te horen zijn.

Op het Museumplein staat de welbekende Koepel van de Vakantiemarkten waar gedurende de gehele dag een muziekprogramma ten gehore zal worden gebracht. Bij de locatie op de Promenade zal een DJ zorgen voor een goeie sfeer en is er een clown die de kinderen vermaakt. Op het Veenlustplein is een DJ en live-muziek.

De Oetmaarkt is te vinden op het Museumplein. Het Veenkoloniaal Museum, Kleinkunst, het Filmhuis en Theater van Beresteyn presenteren zich gezamenlijk.

Vrijkaarten
Theater van Beresteyn organiseert deze zaterdagavond het Anjerconcert i.s.m. de Veteranen. Hier kunt u kans maken op vrijkaarten.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.