Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Leerafdeling Heggerank van start

Woonzorgcentrum Heggerank

MUSSELKANAAL – Woensdag 5 september om 14.00 uur is de aftrap van een nieuwe leerafdeling in woonzorgcentrum Heggerank in Musselkanaal. Zorggroep Meander hoopt met de leerafdeling een mooi leerklimaat te bieden voor leerlingen van het Drenthe College.

De leerafdeling is een samenwerking tussen het Drenthe College en woonzorgcentrum Heggerank van Zorggroep Meander. Op de leerafdeling werkt een team stagiaires samen met een zorgteam van Zorggroep Meander, met als doel dat de stagiaires de afdeling gaandeweg zelf draaiende houden. De verwachting is dat deze samenwerking de aansluiting van het onderwijs op het praktijkveld verbetert. De medewerkers en stagiaires hopen veel van elkaar te leren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Leerafdeling Heggerank van start

  1. Lekker goedkoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.