Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Donar wint oefenduel in de Wildervanckhal

WILDERVANK – Traditiegetrouw is basketbalvereniging Donar dit seizoen weer de provincie ingetrokken om te oefenen. Vrijdagavond werd een oefenwedstrijd in Wildervank tegen het Belgische Okapi Aalstar met 79-64 gewonnen door de club uit Groningen. Het was de 1e oefenzege want de voorgaande drie oefenduels gingen verloren.

Bij rust stond Donar met elf punten (41-30) voor tegen de nummer vier van België. Na het derde kwart was het verschil tien punten (61-51). Jordan Callahan was topscorer aan de kant van de Groningers met achttien punten. Het oefenduel trok ongeveer 500 bezoekers naar de sporthal in Wildervank.

Zondag
Donar speelde opnieuw zonder Arvin Slagter en Shane Hammink die bij Oranje zijn aangesloten. Zondag is de traditionele Open Dag van Donar in MartiniPlaza. Dan spelen de Groningers de laatste oefenwedstrijd tegen Basic-Fit Brussels, de nummer acht van België.

De oefenwedstrijd werd gisteren ‘live’ uitgezonden op televisie via het TV-kanaal van RTV1 en via facebook van website: ParkstadVeendam.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.