Direct naar de inhoud.

FC Emmen Talentendag bij vv SJS

  • door:
  • op:
.

EMMEN/STADSKANAAL – In de herfstvakantie beleeft de jeugd van Stadskanaal en omgeving de voetbaldag van hun leven. De Drentse voetbalclub FC Emmen stuurt trainers en scouts van haar jeugdopleiding naar vv SJS. FC Emmen is te gast op woensdag 24 oktober op het sportcomplex van vv SJS.

Een leuke voetbaldag, waarin jouw voetbaltalent wordt ontdekt door FC Emmen?

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan de FC Emmen Talentendag bij vv SJS en wie weet wordt jij door de scouts geselecteerd voor de finale van de talentendagen in stadion De Oude Meerdijk. Aan het eind van die finaledag maak jij kans op een proefstage bij de jeugd van FC Emmen!

Fantastische prijzen
Tijdens de talentendag ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van FC Emmen jeugdtrainers, terwijl jij tussendoor ook nog eens van een goed verzorgde lunch geniet. Als klap op de vuurpijl maak je kans op fantastische prijzen: een persconferentie met een aantal spelers van FC Emmen, diverse
wedstrijdtickets en andere leuke fan artikelen.

SJS
SJS

Wat krijg je tijdens de Talentendag:
– Top training van FC Emmen Jeugdtrainers
– FC Emmen Trainingsshirt
– FC Emmen Bidon
– Officieel FC Emmen Certificaat
– Goed verzorgde lunch en drinken
– Kans om gescout te worden

Wat kun je winnen:
– Meedoen aan de finale van de FC Emmen Talentendag in het stadion De Oude Meerdijk
– Een week trainingsstage bij een jeugdteam van FC Emmen
– Fantastische prijzen: Persconferentie met de spelers van FC Emmen, diverse wedstrijdtickets en andere leuke fan artikelen

Deelname kost slechts €49,95 en er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.

Meer informatie en aanmelden via FC Emmen Talentendagen.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal