Direct naar de inhoud.

Grote WP Informatiemarkt vervolgopleidingen

  • door:
  • op:

VEENDAM – Een van de grootste evenementen die Winkler Prins elk jaar organiseert is de Informatiemarkt vervolgopleidingen. Op 12 oktober is de hoofdlocatie van Winkler Prins aan Raadgildenlaan 1 vanaf 18.30 uur tot de nok gevuld met vervolgopleidingen uit heel Nederland. De toegang is gratis.

“De Informatiemarkt vervolgopleidingen is bedoeld voor leerlingen die na hun eindexamen een vervolgopleiding moeten kiezen,” vertelt Judith Magnus, die samen met haar collega-decanen De Graaf, Voslamber, Wageman en IJsenbrand tekent voor de organisatie van de avond. “Maar ook leerlingen die dit jaar hun profiel moeten kiezen zijn van harte welkom. Door te praten met de studiekeuzeadviseurs en studenten van de verschillende vervolgopleidingen, krijgen onze leerlingen een eerste indruk en ontdekken ze welk profiel het beste aansluit bij de opleiding die hen aanspreekt.”

Vervolgopleidingen, Defensie, uitwisselingsorganisaties
Op de informatiemarkt staan vertegenwoordigers van mbo-, hbo- en universitaire opleidingen en andere instanties, zoals Defensie, de politie en internationale uitwisselingsorganisaties. Ook de decanen van Winkler Prins zijn aanwezig om algemene vragen over de profielkeuze of vervolgopleiding te beantwoorden. “Waar we heel blij mee zijn is dat er elk jaar ook oud-leerlingen van Winkler Prins op de markt staan die in het 2e of 3e jaar van hun studie zitten. Zij geven een eerlijk beeld van hun ervaringen en dat is heel waardevol voor degenen die een studie moeten kiezen.”

Van harte welkom
Leerlingen van Winkler Prins en hun ouders zijn van harte welkom op de informatiemarkt. De markt wordt gehouden op vrijdag 12 oktober tussen 18.30 en 21.30 uur. Kom zoveel mogelijk op de fiets, want de parkeergelegenheid is beperkt. Bezoekers kunnen hun auto het beste parkeren op de grote parkeerplaats voor het stadion van BV Veendam. Via het fietspad kunnen ze naar Raadsgildenlaan 1 lopen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal