Direct naar de inhoud.

`De nieuwe jas van Ede` in Kunstenschool ZG

  • door:
  • op:
.

STADSKANAAL/RTV1 – Zondag 25 november is het derde en laatste Streektaalconcert In ’t Veen van 2018. Na twee succesvolle edities in maart en juni, waar we van de optredens van Edwin Jongedijk, Marlene Bakker, Margaretha Kleine en Bert Hadders hebben kunnen genieten, hebben Kunstenschool ZG en de streekomroep RTV1 nu nog een prachtig concert in petto.

De nieuwe jas van Ede is een theaterconcert en een ode aan de muziek en teksten van Ede Staal

Liedjes verpakt in frisse en nieuwe jas
De mooiste liedjes zijn verpakt in een frisse nieuwe jas met muzikale invloeden uit alle windstreken. De muziek van Ede blijft herkenbaar, melodieus, poƫtisch en toegankelijk voor een breed publiek. Het resultaat is een verfrissend, swingend en soms ingetogen theaterconcert.

Doorgaan
Marieke Klooster geeft het programma ook nog een persoonlijk tintje mee door af en toe terug te grijpen naar periodes uit haar eigen jeugd. Sinds 2015 toert de voorstelling door Noord-Nederland en wordt overal met veel enthousiasme ontvangen. Eigenlijk was de tour al afgesloten, maar er kwamen hartverwarmende reacties met de vraag of het programma niet uitgevoerd kon blijven. De artiesten vinden het zelf ook te leuk om ermee op te houden, zodat besloten is om door te gaan.

Marieke Klooster – zang
Leonieke Vermeer – piano
Philip Baumgarten – bas
Mathias van Olst – drums

Informatie
Het concert vindt plaats in Kunstenschool ZG aan het Raadhuisplein 2 in Stadskanaal, aanvang 14.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur). De entree is 5 euro.

Reserveren
Kaarten kunnen gereserveerd worden via 0599-631700 of info@kunstenschoolzg.nl. De Grote Zaal van Kunstenschool ZG heeft een beperkt aantal plaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt aangeraden van tevoren kaarten te reserveren.

De Streektaalconcerten In `t Veen worden georganiseerd door Kunstenschool ZG en de streekomroep RTV1.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal