Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gina Klamer erelid wijkvereniging Sorghvliet

VEENDAM – Afgelopen vrijdag 9 november was het niet alleen griezelen op de Halloweenparty tijdens de kinderdisco. Dit keer was er ook een ander feestelijke gebeurtenis. Gina Klamer is al vrijwilligster van de kinderdisco sinds 1968. Dit 40 jarig jubileum werd afgelopen vrijdag gevierd met alle vrijwilligers van de disco.

Erelid

Gina werd in het zonnetje gezet door de voorzitter van de Wijkvereniging Sorghvliet Evert Bakker. Ze werd verrast met een speciale fototaart en een foto t-shirt. Ook kreeg Gina bloemen en een cadeaubon. Als extra verrassing is Gina benoemd tot erelid van de Wijkvereniging Sorghvliet als blijk van waardering.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Gina Klamer erelid wijkvereniging Sorghvliet

  1. 1968 is 50 jaar geleden. Dus óf mevrouw is al 50 jaar vrijwilligster, óf sinds 1978

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.