Direct naar de inhoud.

Sinterklaas neemt stralend weer mee

  • door:
  • op:
.

WEERONLINE – Goed nieuws voor iedereen die naar een intocht van de Sint en zijn Zwarte Pieten gaat, er wordt namelijk uitstekend weer verwacht. In het hele land zal de novemberzon ruim baan hebben. Alleen de temperatuur laat iets te wensen over, maar dat mag de pret niet drukken.

Koud

Hoewel de regenjas en paraplu thuis gelaten kunnen worden is het wel slim om een dikke jas en sjaal aan te trekken. De maximum temperatuur ligt  zaterdag namelijk rond de 9 graden en met een matige noordoostelijke wind kan het koud aanvoelen.

Zondag

Zondag wordt het met 5 tot 8 graden nog iets kouder dan zaterdag, ook zal de wind dan toenemen naar matig tot vrij krachtig waardoor de gevoelstemperatuur maar net boven het vriespunt ligt. Dus het is ook zondag verstandig om goede warme kleding aan te trekken voor je naar buiten gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-