Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Jaap Kuin reikt Erepenning uit

Archieffoto: WasHaFotografie

PEKELA – Zaterdagavond reikte burgemeester Jaap Kuin een Erepenning uit aan christelijke muziekvereniging “Excelsior” Nieuwe Pekela. De uitreiking vond plaats in de Gereformeerde Kerk in Nieuwe Pekela tijdens het eindejaarsconcert van christelijke muziekvereniging “Excelsior” Nieuwe Pekela.

Waardevolle bijdrage in Pekela
Dit jaar bestaat christelijke muziekvereniging “Excelsior” Nieuwe Pekela 100 jaar. In de afgelopen 100 jaar heeft christelijke muziekvereniging “Excelsior” Nieuwe Pekela een waardevolle bijdrage aan het culturele leven in Pekela geleverd. Dit samen met het lustrum heeft de gemeente Pekela doen besluiten de Erepenning uit te reiken aan de vereniging.

Ontstaan
In 1918 is Christelijke muziekvereniging “Excelsior” Nieuwe Pekela ontstaan. Het eerste optreden vond plaats in de Nederlands Hervormde Kerk te Nieuwe Pekela. Op dit moment heeft de vereniging ongeveer zestig leden. Met het eindejaarsconcert zaterdagavond sloot de muziekvereniging het 100 jarig Lustrumjaar af.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.