Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrolijke Noot zoekt accordeonisten

Dameskoor Vrolijke Noot uit Muntendam

MUNTENDAM – Vrouwenkoor “Vrolijke Noot” uit Muntendam is op zoek naar accordeonisten.
Het koor bestaat sinds 2017 en telt inmiddels 49 leden (waaronder 3 mannelijke muzikanten), die iedere week op maandagmiddag in “ De Menterne” in Muntendam repeteren. Het combo bestaat uit 2 accordeonisten en een basgitarist.

Het repertoire bestaat uit populaire liedjes in het Nederlands, Duits en Engels. Kortom, een vrolijke gezelschap die veel plezier maar ook muzikale kwaliteit wil bieden. Daarom is het koor op zoek naar aanvulling van accordeonisten en een drummer, maar wanneer er nieuwe dames zich willen aanmelden om te komen zingen zijn die ook van harte welkom. Meer informatie ? Bel even met Klaas van Riet (06-27518282)

(ingezonden)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.