Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeenteraad Veendam neemt afscheid

VEENDAM – De gemeenteraad van de gemeente Veendam heeft maandagavond 17 december in de gemeenteraadsvergadering afscheid genomen van wethouder Jaap Velema. Vanaf 2014 zat Velema in het college van de gemeente Veendam. Hij wordt op 19 december 2018 geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Westerwolde.

Tevens werd er afscheid genomen van raadslid en oud wethouder André Hammenga. Acht jaar was Hamminga bestuursvoorzitter en ruim 4.5 jaar raadslid (2010 – 2014 en 7 maanden) en één periode wethouder (2014 – 2018) namens het CDA.

– Foto’s:  Peter Panneman

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.