Direct naar de inhoud.

Digitale dienstverlening gemeente Borger-Odoorn

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Borger-Odoorn – (F: RTV1)

EXLOO – Wie binnen of naar Borger-Odoorn verhuist, kan dat voortaan via de gemeentewebsite doorgeven. Ook voor een uittreksel uit de Basisregistratie Personen en diverse andere documenten hoeven inwoners voortaan niet meer naar het gemeentehuis.

Volgens wethouder Niek Wind verbetert de gemeente Borger-Odoorn haar dienstverlening doorlopend. “We willen zoveel mogelijk voorzien in de vraag naar digitale mogelijkheden met gebruik van DigiD. Dat werkt snel en efficiënt, zowel voor klanten als voor onszelf”. Wind verwacht de online mogelijkheden de komende tijd nog verder uit te kunnen breiden.

Gemeentehuis Wie liever persoonlijk geholpen wordt, kan ook altijd nog terecht bij het gemeentehuis in Exloo. Wind: “In ons coalitieakkoord is dienstverlening een van de speerpunten. Maar de manier waarop mensen geholpen willen worden verschilt. Alle inwoners moeten zaken met ons kunnen doen via de weg die zij prettig vinden. Dat is voor steeds meer mensen digitaal, maar niet iedereen is daar even bedreven in. Daarom hechten we er waarde aan om ook de traditionele mogelijkheden in stand te houden.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal