Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Renate Kamphuis vertrekt bij Zorggroep Meander

(F: © Henk Boudewijns Fotografie)

VEENDAM – Directeur Zorg, Renate Kamphuis, vertrekt bij Zorggroep Meander. Vanaf 1 april 2019 gaat zij aan de slag als lid van de Raad van Bestuur bij Patyna, een ouderenzorgorganisatie in Friesland.

Kamphuis: “Dit is voor mij een buitengewone kans. In de rol van eindverantwoordelijke kan ik mijn visie over zorg en organisatie nog beter tot haar recht laten komen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Kamphuis begon in april 2017 bij Zorggroep Meander als Directeur Zorg en zette met het team een nieuwe koers in. Hoewel haar vertrek niet verwacht was, is de Raad van Bestuur vol vertrouwen dat onder leiding van Peter Drenth, Directeur Bedrijfsvoering, en de te werven nieuwe collega de ingezette koers kan worden doorgezet.

De Raad van Bestuur feliciteert Renate Kamphuis met haar nieuwe functie bij Patyna en wenst haar veel succes.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

2 Reacties op “Renate Kamphuis vertrekt bij Zorggroep Meander

  1. Lya Lutjeboer

    Ik had nog vraaG aan mevr kamphuis.. Was zei 9 jaar terug ook verantwoordelijk van niet uitbetalen. Van mijn loon destijds als alpha medewerkster? 3 maand aangetekend verstuurd en niet betaald.. Wat grote gevolgen had voor mij? Kon me huur niet betalen destijds…was ik voor u maar een kleine pion om weg getrapt te worden?

  2. Lya lutjeboer

    Verder gefeliciteerd hoor..naam komt me bekend voor..me huisarts..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.