Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanmelding Vrijwilligersprijs Stadskanaal van start

.

STADSKANAAL – Verenigingen en maatschappelijke projecten kunnen zich tot 1 maart aanmelden voor de gemeentelijke Vrijwilligersprijs Stadskanaal. De uitreiking is op 14 maart tijdens de vrijwilligersavond in sporthal de Spont.

Er worden vier prijzen toegekend aan projecten of activiteiten die op een inspirerende, eigentijdse manier worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld met een kort filmpje, een goed verhaal of een pakkende diashow.

De vier beste inzendingen worden tijdens de vrijwilligersavond gepresenteerd en zij maken kans op de hoofdprijs van € 1000 of op een van de drie aanmoedigingsprijzen van € 250. Aanmelden voor de Vrijwilligersprijs kan bij het VIP! Stadskanaal: vip@welstad.nl. Daarbij graag de presentatievorm vermelden.

De vele vrijwilligers, de lokale helden, die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Stadskanaal verdienen veel waardering. Zonder hen zou Stadskanaal veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en waardering! Daarom organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad samen met de gemeente en de Rabobank Zuid Oost Groningen jaarlijks een feestelijke vrijwilligersavond met de uitreiking van de vrijwilligersprijs.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.