Direct naar de inhoud.

Samen (G)oud en Gezond dagen

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – In opdracht van de gemeente Veendam geeft welzijnsorganisatie Compaen inhoud aan een programma rond ‘gezond ouder’ worden. Dit sluit aan bij de zogenaamde “SamenOud dagen” welke in de gemeenten Stadskanaal, Pekela en Veendam van 2012 tot 2017 zijn uitgevoerd. Menig oudere heeft daaraan veel plezier en nut beleefd. Vanaf februari 2019 zijn de (G)oud Gezond-dagen toegankelijk voor iedere 75 plussers in de betrokken gemeenten. Niet iedere ouder zal zijn hele leven zelfstandig kunnen wonen, maar we willen wel graag handvatten bieden hoe dat mogelijk is en blijft.

Hoe wordt ik gezond, blijf ik vitaal en maak ik gebruik van beschikbare kennis. Door bewust te eten, geregeld bewegen en bv puzzelen op mijn tablet. Daarnaast hebben we een aantal kramen staan met interessante, leuke info of hebbedingetjes. Deze handvatten gaan we u bieden op deze eerste (G)oud Gezond-dag met info over bewegen, beschrijven van wensen en gebruik maken van de media. We eindigen met een gezamenlijke lunch.

De kaartverkoop is begonnen, per persoon 5 euro, kunt u afhalen bij de balie van Compaen op het Jan Salwaplein in Veendam tot en met 24 januari. Zien we elkaar? We gaan voor (G)oud Gezond. Donderdag 7 februari van 9.30 uur tot 13.00 uur bij vanBeresteyn in Veendam.

D (G)oud Gezond-dag op 7 februari ook wordt georganiseerd door De Badde in Pekela (’s morgens) en Welstad in Stadskanaal (’s middags). Voor Pekela zijn de kaarten à € 3,50 te koop in De Binding in Oude Pekela. Voor Stadskanaal in De Spont à € 5,=



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal