Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Samen (G)oud en Gezond dagen

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – In opdracht van de gemeente Veendam geeft welzijnsorganisatie Compaen inhoud aan een programma rond ‘gezond ouder’ worden. Dit sluit aan bij de zogenaamde “SamenOud dagen” welke in de gemeenten Stadskanaal, Pekela en Veendam van 2012 tot 2017 zijn uitgevoerd. Menig oudere heeft daaraan veel plezier en nut beleefd. Vanaf februari 2019 zijn de (G)oud Gezond-dagen toegankelijk voor iedere 75 plussers in de betrokken gemeenten. Niet iedere ouder zal zijn hele leven zelfstandig kunnen wonen, maar we willen wel graag handvatten bieden hoe dat mogelijk is en blijft.

Hoe wordt ik gezond, blijf ik vitaal en maak ik gebruik van beschikbare kennis. Door bewust te eten, geregeld bewegen en bv puzzelen op mijn tablet. Daarnaast hebben we een aantal kramen staan met interessante, leuke info of hebbedingetjes. Deze handvatten gaan we u bieden op deze eerste (G)oud Gezond-dag met info over bewegen, beschrijven van wensen en gebruik maken van de media. We eindigen met een gezamenlijke lunch.

De kaartverkoop is begonnen, per persoon 5 euro, kunt u afhalen bij de balie van Compaen op het Jan Salwaplein in Veendam tot en met 24 januari. Zien we elkaar? We gaan voor (G)oud Gezond. Donderdag 7 februari van 9.30 uur tot 13.00 uur bij vanBeresteyn in Veendam.

D (G)oud Gezond-dag op 7 februari ook wordt georganiseerd door De Badde in Pekela (’s morgens) en Welstad in Stadskanaal (’s middags). Voor Pekela zijn de kaarten à € 3,50 te koop in De Binding in Oude Pekela. Voor Stadskanaal in De Spont à € 5,=

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Samen (G)oud en Gezond dagen

  1. Deze dag wordt op 7 februari a.s. ook georganiseerd voor de 75-plussers in Pekela en Stadskanaal. In Oude Pekela in De Binding van 09.30 – 13.00 uur, kaarten à € 3,50 te koop in De Binding bij De Badde in Oude Pekela. In Stadskanaal van 13.00 – 16.00 uur in zaal Gossen, kaarten à € 5,00 te koop in De Spont bij Welstad (Jochem van de Sluis). Voor meer informatie zie de website van de Badde en Welstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.