Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Aanmelden feestelijke vrijwilligersavond Stadskanaal

STADSKANAAL – Als dank en waardering voor alle vrijwillige inzet worden de vrijwilligers in de gemeente Stadskanaal op donderdagavond 14 maart 2019 in het zonnetje gezet. Voor 400 vrijwilligers wordt in sporthal de Spont in Stadskanaal de tafel gedekt waar zij kunnen genieten van een heerlijk drie-gangen buffet. Leden van gemeenteraad en college van B en W zorgen voor de bediening. En er is een gezellig en gevarieerd programma met medewerking van diverse artiesten, waaronder Wia Buze.

Aanmelden

Deze avond wordt de vrijwilligers aangeboden door de gemeente Stadskanaal en welzijnsinstelling Welstad. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de eigen organisatie. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op de website van het VIP! (www.vipstadskanaal.nl). De toegangskaarten worden begin maart naar de organisatie verstuurd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.