Direct naar de inhoud.

Balanszorg wil ‘zorg-woningen’ in Onstwedde

  • door:
  • op:

 

Betaalbaar wonen met zorg in Onstwedde?

ONSTWEDDE – In de Zonnehof aan de OldeHof in Onstwedde staan op dit moment vier appartementen leeg. Balanszorg wil, in samenwerking met Lefier, kijken of er een mogelijkheid bestaat om deze appartementen geschikt te maken voor mensen die zorg nodig hebben. Dat wil zeggen voor iedereen ouder dan 24 jaar met een zorgvraag op het gebied van verzorging en verpleging. Er is dan 24 uur per dag een verzorgende of verpleegkundige in het pand aanwezig.

 

Inrichting

De woning bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, toilet, douche en inpandige berging waar evt. een wasmachine kan staan. De fiets/scootmobiel kan in het gezamenlijke fietsen schuurtje. De huurprijs valt in de categorie goedkoop. Er is een lift aanwezig.

Balanszorg kan in overleg en tegen gemaakte kosten zorgen voor de was en de maaltijden. Balanszorg heeft alle kwaliteitscertificaten en geschoolde medewerkers. Alarmering kan geregeld worden via een gps systeem. De zorg wordt betaald d.m.v. een indicatie die u heeft bij uw zorgverzekeraar of zorgkantoor. Mocht u deze nog niet hebben maar wel nodig zijn dan kan Balanszorg u helpen deze aan te vragen. Momenteel wordt er onderzocht of er in Onstwedde voldoende animo is om hier te gaan wonen. Mocht dit er zijn dan wil Balanszorg de stap nemen en deze zorg hier gaan opzetten. Zodra er een woning  leeg komt dan zal deze aan Balanszorg worden toegewezen. Voor informatie of aangeven dat u interesse heeft kunt u tijdens kantooruren bellen of een e-mail sturen naar: info@balanszorg.nl

Balanszorg is in 2015 begonnen in Musselkanaal. Hier wordt op een vergelijkbare locatie zorg geleverd tot tevredenheid van de bewoners. In 2018 scoorde Balanszorg een 9,3 in de cliënttevredenheidsonderzoek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal