Direct naar de inhoud.

Verkiezingsdebat Zorg en Leefbaarheid live op DvhN

  • door:
  • op:
Gemeenteraadsverkiezingen
Statenverkiezingen komen eraan

GRONINGEN – Op 20 maart a.s. zijn de Provinciale Statenverkiezingen. In de provincie Groningen doen 14 politieke partijen mee. Wat hebben zij inwoners van onze provincie te bieden op het gebied van zorg en leefbaarheid? Daarover gaat het verkiezingsdebat ‘Zorg & Leefbaarheid’ dat Dagblad van het Noorden live uitzendt en waarvan het uitgebreid verslag doet op maandagavond 4 maart in Groningen.

Aan het debat doen vooralsnog 12 van de 14 provinciale partijen mee: CDA, ChristenUnie, D66, GroenLinks, Groninger Belang, Partij voor de Dieren, PvdA, Partij voor het Noorden, PVV, SP, VVD en 50Plus. Zij zullen in gesprek gaan over (onder andere) de thema’s zorg en leefbaarheid. De debatten worden ingeleid door inwoners van de provincie Groningen.

Het debat op 4 maart begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in de evenementenzaal van het Groninger Forum, Hereplein 73 in Groningen. Het Dagblad van het Noorden zorgt dat de debatten live met beeld en geluid gestreamd worden op: www.dvhn.nl.

Het debat wordt georganiseerd door Zorgbelang Groningen, zaVie, Platform Hattinga Verschure, de Vereniging Groninger Dorpen, CMO STAMM en Dagblad van het Noorden.

Eén reactie op “Verkiezingsdebat Zorg en Leefbaarheid live op DvhN”

  1. is het een ideetje voor de streekomroep van de Veenkoloniën om zelf een debat te organiseren met zowel partijen uit Groningen en Drenthe. Want doordat alle subsidies en beleid net een meter voor ‘de heilige provinciegrens’ stoppen gebeurd er of veel dubbel aan beide zijden van die grens of veel niet omdat het dan net niet kan. (Allen in het Groningse deel of alleen in het Drentsche deel is dan net weer wat te weinig…)

    Waarom in het gebied Groningen – Assen wel en in de Drentsch – Groningse Veenkoloniën niet?

    Dus een debat met als centraal thema heeft Uw partij ook hart voor De Veenkoloniën? En wat kunnen we daarvan verwachten? En wordt die provinciale grens net even wat meer vloeibaar de komende jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-