Direct naar de inhoud.

Kindercarnaval wijkvereniging Sorghvliet

  • door:
  • op:

VEENDAM – Vrijdag 8 maart 2019 organiseert de wijkvereniging Sorghvliet Carnaval kinderdisco voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De populaire kinderdisco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. De organisatie hoopt dat alle kinderen verkleed komen. De zaal zal feestelijk en in stijl van het thema worden aangekleed. De dresscode is dan ook: Carnaval!

De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. “Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op een speciale facebookpagina zult u de foto’s van deze avond terug kunnen vinden”, zegt voorzitter Evert Bakker.  Voor meer informatie over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (wijkverenigingsorghvliet@netvisit.nl).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal