Direct naar de inhoud.

Collecteweek Amnesty International

  • door:
  • op:

VEENDAM – Mensenrechtenorganisatie Amnesty International gaat van 10 t/m 16 maart collecteren. In de gemeente Veendam wordt de collecte alweer voor de 14e keer gehouden.  Amnesty zoekt nog enkele vrijwilligers voor deze collecte. Belangstellenden kunnen daarvoor contact opnemen met Greetje Hoeksema ( telefoon: 0598-613399) van Amnesty International Veendam.

Mensenrechten

Met de actie “Geef om Vrijheid” wil Amnesty International duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is. De organisatie zet zich in voor de vrijlating van gewetens- gevangenen, eerlijke processen voor politieke gevangenen en afschaffing van marteling en de doodstraf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-