Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Collecteweek Amnesty International

VEENDAM – Mensenrechtenorganisatie Amnesty International gaat van 10 t/m 16 maart collecteren. In de gemeente Veendam wordt de collecte alweer voor de 14e keer gehouden.  Amnesty zoekt nog enkele vrijwilligers voor deze collecte. Belangstellenden kunnen daarvoor contact opnemen met Greetje Hoeksema ( telefoon: 0598-613399) van Amnesty International Veendam.

Mensenrechten

Met de actie “Geef om Vrijheid” wil Amnesty International duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is. De organisatie zet zich in voor de vrijlating van gewetens- gevangenen, eerlijke processen voor politieke gevangenen en afschaffing van marteling en de doodstraf.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.