Direct naar de inhoud.

Collecte Amnesty International

  • door:
  • op:

VEENDAM – Mensenrechtenorganisatie Amnesty International houdt van 11 tot en met 17 maart voor de 16de keer een landelijke collecte. Lida Offenberg van Amnesty afdeling Veendam: “In de gemeente Veendam wordt deze collecte nu voor de 13e keer gehouden. Met de actie “Geef om Vrijheid” willen wij duidelijk maken dat vrijheid niet in alle landen vanzelfsprekend is”.

De organisatie zet zich in voor de vrijlating van gewetens gevangenen, eerlijke processen voor politieke gevangenen en afschaffing van marteling en de doodstraf. Amnesty vindt dat iedereen recht heeft op een veilig en menswaardig bestaan. Geïnteresseerden kunnen informatie vragen of zich aanmelden, bijvoorbeeld als collectant, bij de collectecoördinator; Greetje Hoeksema, telefoon 0598-613399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-