Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wateroverlast N34 bij Borger

kaartje N34

BORGER – Een doorbraak in een slootwal bij Borger zorgde vrijdagmorgen voor problemen op de N34. De oprit richting Gieten was daardoor afgesloten voor verkeer. Op de oprit lag een grote plas water water afkomstig uit een hoger gelegen sloot.

De brandweer gaat de waterplas wegpompen.De wal zal in eerste instantie provisorisch worden gedicht. Nadat de oprit is schoongemaakt, zal de oorzaak van de dijkdoorbraak worden onderzocht. Afhankelijk van de oorzaak zal ook de rest van de slootwal langs de weg bij Borger ook worden gecontroleerd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.