Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Concert Winkler Prins Harmonie

Foto: Gerrit Dopper.

VEENDAM – Zaterdag 13 april a.s. geeft de Winkler Prins Harmonie uit Veendam haar 42e jaarlijkse concert in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. Het begint om 201.15 uur.

Het orkest, bestaande uit leerlingen, oud-leerlingen, personeelsleden en oud-personeelsleden, heeft onder leiding van dirigent Jack Horst weer een geheel nieuw repertoire ingestudeerd. Het concert wordt geopend met een thema uit de Monty Python-film “The Holy Grail”. In het openingsblokje komt ook een werk van de Canadese componist Robert Buckley voorbij: “Echoes of the Silent”. Na een kort intermezzo door twee pianisten die deelnamen aan de Winkler Prins Talentenjacht Unplugged vervolgt de WPH met o.a. “Libertango” van de bekende tango-componist Astor Piazolla en twee swingende composities van de Nederlandse componist Peter Kleine Schaars.

De avond wordt afgesloten met een blokje popmuziek. Met het grote succes van de film van Queen mag een nummer van deze formatie niet ontbreken in het programma van de Veendammer muzikanten. Gekozen is voor “Innuendo”, de wat minder bekende tegenhanger van “Bohemian Rhapsody”. En wie kent niet de hit van Meat Loaf: “Paradise by the Dashboard Light”?

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en te reserveren door een mailtje te sturen naar kaarten@wpharmonie.nl. De toegangsprijs is € 8,00 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen en leerlingen van Winkler Prins.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Concert Winkler Prins Harmonie

  1. Het concert begint om 20:15uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.