Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongeren maken en beschilderen “Goedewaagen”-huisjes

(Video) NIEUW BUINEN – Ruim 40 jongeren hebben afgelopen zaterdag 30 maart meegedaan aan een miniatuur workshop van het Keramisch Museum Goedewaagen. In samenwerking met de aardewerkfabriek Royal Goedewaagen mochten de jongeren een aantal huisjes maken en een aantal van te voren klaargemaakte huisjes beschilderen.

 

De workshop was onderdeel van een kennismakingsproject voor jongeren met het bedrijfsleven. Het initiatief hiervoor komt van de makers van het televisieprogramma Het Klokhuis. Goedewaagen was de enige onderneming uit de Drents-Groningse Veenkoloniën die bij deze landelijke Open Bedrijvendag betrokken was.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.