Direct naar de inhoud.

Training: Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

  • door:
  • op:

BORGER – VIP! Borger-Odoorn gaat vanaf maandag 6 mei de training “Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd” aanbieden. Deze training wordt gegeven door SportDrenthe en richt zicht op alle maatschappelijke organisaties uit de gemeente Borger-Odoorn die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

 

Vrijwilligerstekort

Vrijwilligers en bestuursleden werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Meerdere organisaties kampen met een tekort aan vrijwilligers. Om een oplossing te bieden voor deze uitdaging organiseert SportDrenthe samen met gemeente Borger-Odoorn en het VIP! Borger-Odoorn de succesvolle training ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’.

Succesvolle methode

In vier trainingen worden praktische stappen uitgewerkt. Hierbij is onder meer aandacht voor het inventariseren van alle taken, imagoverbetering van het vrijwilligerswerk en het persoonlijk benaderen van potentiële vrijwilligers. Inmiddels hebben ruim 1500 organisaties in heel Nederland de methode met succes toegepast.

Meer informatie?

Maandagavond 6 mei start de eerste training. Meer informatie over de training en aanmelding is te vinden op de website van VIP! Borger-Odoorn, www.vrijwilligerswerkborger-odoorn.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal