Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Training: Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

BORGER – VIP! Borger-Odoorn gaat vanaf maandag 6 mei de training “Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd” aanbieden. Deze training wordt gegeven door SportDrenthe en richt zicht op alle maatschappelijke organisaties uit de gemeente Borger-Odoorn die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers.

 

Vrijwilligerstekort

Vrijwilligers en bestuursleden werven en behouden is makkelijker gezegd dan gedaan. Meerdere organisaties kampen met een tekort aan vrijwilligers. Om een oplossing te bieden voor deze uitdaging organiseert SportDrenthe samen met gemeente Borger-Odoorn en het VIP! Borger-Odoorn de succesvolle training ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’.

Succesvolle methode

In vier trainingen worden praktische stappen uitgewerkt. Hierbij is onder meer aandacht voor het inventariseren van alle taken, imagoverbetering van het vrijwilligerswerk en het persoonlijk benaderen van potentiële vrijwilligers. Inmiddels hebben ruim 1500 organisaties in heel Nederland de methode met succes toegepast.

Meer informatie?

Maandagavond 6 mei start de eerste training. Meer informatie over de training en aanmelding is te vinden op de website van VIP! Borger-Odoorn, www.vrijwilligerswerkborger-odoorn.nl.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.