Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen paasvuren in Veendam en Stadskanaal

Paasvuur Drouwenermond – Archieffoto: Jan Bresters – RTV1

VEENDAM/STADSKANAAL – De gemeenten Veendam en Pekela hebben net als andere jaren geen vergunningaanvragen binnen gekregen. Gemeente Stadskanaal had een paasvuur gepland in Onstwedde maar die is afgelast i.v.m. de droogte en de strakke wind.

Een mooi overzicht kun je lezen op de website van RTV Noord. Niet alleen in de provincie Groningen, maar ook in de provincie Drenthe zijn er paasvuren. Op de website van  RTV Drenthe staat een overzicht van de paasvuren aldaar.

 

Duitsland

In Duitsland worden vaak op zaterdag grote paasvuren ontstoken, dat gaat vooralsnog gewoon door. De wind staat zaterdag uit het noordoosten, mogelijk zijn de paasvuren uit Duitsland dus weer goed te ruiken in onze regio.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.