Direct naar de inhoud.

Spoor bij overweg Molenstreek vernieuwd

  • door:
  • op:
Foto’s: Valerie Mooijman – RTV1

VEENDAM – De firma Strukton heeft op woensdag 17 april de laatste 10 meter spoor vernieuwd van het emplacement Veendam. Daarnaast werd er over een wat langere afstand nieuw porfier aangebracht. De Molenstreek was daartoe voor alle verkeer afgesloten.

Voor zo’n klus is ongeacht of het nu om een paar meter gaat of een heel baanvak, nogal wat materieel nodig, waaronder een porfierstop-trein. Naar verwachting was het werk binnen één dag afgerond en kan de stoomtrein (STAR) op 2e Paasdag na de brugpassage soepel het station binnen rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-