Direct naar de inhoud.

Enorme schade op station Veendam

  • door:
  • op:
F: RTV Noord

VEENDAM – Er was vanochtend een grote chaos bij het treinstation in Veendam. Vandalen hebben huisgehouden in de fietsenstalling bij het station. Er waren fietsen omver gegooid, verplaatst of op een fietsenrek gesmeten. Daarnaast stonden er ook fietsen zonder zadel en lagen er handvaten op de grond. Geen enkele fietsenstalling is veilig gebleken voor de vandalen. Het is niet bekend wanneer de vandalen hun slag hebben geslagen. Een buurtbewoonster meldt aan RTV Noord dat het niet vannacht is gebeurd. ‘Gistermorgen kwam ik hier ook langs met de hond en toen was het nog erger.’

‘Ronduit asociaal’

De NS laat weten aangifte te gaan doen vanwege de vernielingen. ‘Dit is ronduit asociaal gedrag, dat laten we niet zomaar gebeuren’, zegt een woordvoerder tegen RTV Noord. ‘De schade wordt dan ook verhaald op de daders.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal