Direct naar de inhoud.

Secret Forest Festival beleven op RTV1

  • door:
  • op:

STADSKANAAL/RTV1 – In het recreatiegebied  ‘Pagedal’ wordt op zaterdag 25 mei van half drie ’s middags tot één uur in de nacht de vierde editie van het Secret Forest Festival gehouden. Meer dan 40 artiesten komen optreden. Van Nicky Romero tot Jannes en van Kris Kross tot Waylon. Vijf verschillende muziekstijlen dus voor ieder wat wils.

Extra bussen

Tussen de 5000 en 8000 festivalgangers worden er verwacht en daarom worden er extra bussen ingezet door Qbuzz op de lijnen Assen, Emmen en Groningen.

RTV1 

Natuurlijk zijn wij er ook weer. De 1e editie van het festival werd voor RTV1 (toen nog RTV Stadskanaal) gepresenteerd door het duo US (Jeroen Russchen en Iwan Esajas). Misschien leuk om dit filmverslag uit 2013 nog eens terug te beleven en om alvast in de stemming te komen. Zaterdag doen Rene de Jonge, Hielke Bosch, Arnold Jeuring, Gea Bleuming en Julianne Bruining verslag van het Secret Forest Festival via RTV1 radio en televisie. Tune In vanaf 14.00 uur!

Back in time..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal