Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Dag in Borgerswold op Hemelvaartsdag

VEENDAM – Donderdag 30 mei as. wordt door de gebruikers en ondernemers van het recreatiepark Borgerswold een Open Dag georganiseerd. Een mooie kans om kennis te maken met de vele mogelijkheden die het park bied. Veel bedrijven hebben leuke aanbiedingen en leuke extra’s

Ook rijdt er een paardentram (foto) rond door Borgerswold die je naar de diverse activiteiten in het park brengt. Draaiorgel de zwarte Dorus rijdt door Borgerswold voor de gezellige sfeer. Voldoende reden dus om 30 mei tussen 11.00 en 16.00 uur naar Park Borgerswold te komen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.