Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

MudGrunn: nieuwe naam voor Moekes Mud Run

(Foto: Archief RTV1)

TER APEL – Zondag 15 september vindt de derde editie plaats van de Ter Apeler Mud Run. Het evenement gaat vanaf dit jaar verder onder de naam MudGrunn. Wat blijft zijn de vele obstakels, een prachtige route en het ploeteren door de modder.

Met routes van 2,5 km, 5 km en 10 km biedt de organisatie iedereen, van jong tot oud en van beginnend sporter tot fanatieke mudrunner een sportieve uitdaging. Inschrijven kan vanaf nu via de website www.mudgrunn.nl.

In beweging
Bestuurslid Jasmijn Savenije: “De afgelopen jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt, zowel in het aantal deelnemers als in de professionaliteit van onze organisatie. Vorig jaar deden er circa 500 deelnemers mee, waaronder veel kinderen. Wij zien dat er nog meer potentie in de Mud Run zit en vinden het erg leuk om dit neer te zetten in ons dorp. Niet alleen zetten we hiermee ons prachtige Westerwolde op de kaart, we dagen inwoners en anderen ook uit om op een leuke en gezellige manier in beweging te komen.”

MudGrunn
Voor de derde editie stapt de organisatie over op een nieuwe naam. Jasmijn Savenije: “We hebben de ambitie om door te groeien met dit evenement. Wellicht zelfs naar een 2-daagse. De afgelopen twee jaar hebben we geprofiteerd van de bekendheid van Moekesgat. Nu is het tijd om op eigen benen te staan. Dit doen we met de naam MudGrunn.

3 routes
Speciaal voor de modderliefhebbers tot en met 12 jaar is er de Family Run, een parcours van ongeveer 2,5 km die wordt gelopen onder begeleiding van een volwassene. Daarnaast zijn er routes van 5 en 10 km. “We hebben weer fantastische routes gemaakt. Op dit moment werken we nog aan de details en het bepalen van de obstakels, maar ik zou zeggen houd onze Facebookpagina in de gaten.”

Meedoen?
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website www.mudgrunn.nl. Op de website staat ook meer informatie over het evenement.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.