Direct naar de inhoud.

Succesvol 1e De Romein beachvolleybal toernooi

  • door:
  • op:
F: Arnold Heikens

VEENDAM – Afgelopen weekend stond recreatiegebied Borgerswold in het teken van beachvolleybal. Zo’n 250 volleyballers kwamen daar bijeen om gedurende twee dagen te beachvolleyballen. Heren en dames, jong en oud uit Veendam en omstreken kwamen uit in één van de vijf categorieën. In categorieën Heren Competitie, Heren Recreatief, Dames Competitie, Dames Recreatief en MIX 4×4 kwamen in totaal 48 teams in actie.

Start toernooi
Het toernooi ging afgelopen vrijdag 5 juli om 18:30 uur van start, waarna om 21:15 uur de laatste wedstijden van die avond gespeeld waren. Voor de deelnemers was er op locatie gelegenheid om zich te douchen, waarna men onder het genot van een hapje en een drankje een feestje kon bouwen met DJ Peter Mans.

Speeldag 2
Op de zaterdag werd het toernooi om 10:30 uur hervat, waarna om 20:30 uur het gehele beachvolleybal programma er op zat. In de feesttent vielen de nummers 1 t/m 3 van iedere categorie in de prijzen. Prijswinnaars per categorie:

Heren competitie:
Heren 1.
Wie hebn almoal wel wat
Volleyklonters

Heren Recreatief:
BBQ op veld 3
Zandhappers
Klein Wildervank

Dames Competitie:
Hammies, Ballon & Co
Kiss My Ace
Golden Oldies

Dames Recreatief:
Gestrand
Tammo’s
Aignwies

Mix 4×4:
Halbe Liters
Team Bertje
De Zandvlooien

F: Arnold Heikens

Beach Party na afloop
Ook op de zaterdag was er na afloop groot feest ter afsluiting van de 1e editie van De Romein Beachvolleybal. Samen met de mannen van feestnation, DJ Timmie Tropical en Peter Mans hebben deelnemers, toeschouwers en overige bezoekers er één groot feest van weten te maken!

Op naar volgend jaar!
Bij de opzet van dit nieuwe evenement had de organisatie destijds al te kennen gegeven dat men de intenties heeft om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te willen maken. “Na de vele positieve reacties en complimenten kunnen wij als organisatie concluderen dat Veendam er een fantastisch evenement bij heeft” aldus Rob van Loenen. Ook Bjarne Schut, mede organisator en tevens voorzitten van de plaatselijke volleybalvereniging Flash heeft aangegeven het De Romein Beachvolleybal een vervolg te willen geven. Komende weken zal de organisatie gaan evalueren, tevens zullen wij de deelnemers van afgelopen weekend polsen middels een enquête.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal