Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nadenken over toekomst 2e Exloërmond

Gemeentehuis B-O in Exloo

2E EXLOËRMOND – Het eerste gezamenlijke tafelgesprek tussen de besturen van de voetbalclubs en de Stichting Dorpsbelang en Dorpshuis 2e Exloërmond is een feit. De partijen gingen met elkaar en de kerngroep van de gemeenteraad van Borger-Odoorn in gesprek.

Pure winst

Weer met elkaar aan tafel kunnen zitten, is pure winst. Na een moeizame periode van 4 jaar, zaten de partijen De Treffer ’16, TEVV en Stichting Dorpsbelang en Dorpshuis voor het eerst weer rond de tafel en luisterden ze naar elkaar. De kerngroep is blij met het verloop van het tafelgesprek. Tijdens het eerste gesprek in deze samenstelling spraken de partijen zich uit over hoe zij de toekomst van hun dorp 2e Exloërmond voor zich zien.

De kerngroep neemt deze informatie mee en gaat zich daar verder over beraden. Binnenkort krijgt dit gesprek dan ook een vervolg.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.