Direct naar de inhoud.

Het nieuwe TV-seizoen bij RTV1

  • door:
  • op:

RTV1 – Het nieuwe televisieseizoen gaat vanaf deze week weer beginnen bij streekomroep RTV1. Vanaf vrijdag 6 september begint de wekelijkse live talkshow ‘1 op Vrijdag’. Gertjan en Gea zitten dan weer wekelijks bovenop het nieuws en ontvangen gasten die met dit nieuws te maken hebben. Ook dit seizoen worden zij weer wekelijks ondersteund door Peter met het weer, Hielke met de social media en René met het laatste nieuws.

Vele gasten

Aanstaande vrijdag is Henk Jan de Groot onder andere te gast in de uitzending. Hij zal gaan vertellen over zijn nieuwe theatertour en laat zijn vertrouwde Groningstalige muziek horen. Daarnaast hebben we ook de organisatie van de Freddie Pranger Memorial aan tafel en komt er iemand over de week van de alfabetisering.

1 op Maandag

Op maandag begint er op 9 september een nieuw live programma genaamd ‘1 op Maandag’. Dit programma gaat een kwartier duren en de presentatoren Harrie en Cynthia (wekelijkse wisseling) houden u op de hoogte van het laatste nieuws, sportuitslagen en activiteiten in de regio. Vanaf 9 september wekelijks elke maandag te zien op RTV1.

Overige programmering

Daarnaast blijven de andere vaste programma’s ook te zien op ons tv-kanaal. Elke woensdag om 19.30u kunt u wekelijks kijken naar een uitzending van ‘Op Pad’. Alex brengt u elke week naar bekende en onbekende plekjes in de regio. Elke zondag is om 12.00 uur het religieuze programma ‘Het bewogen hart’ te zien met wekelijks religieuze clips. ’s Avonds kunt u elke week genieten van ‘Het Artiesten Festival’ en ‘Muziek van Eigen Bodem’. In beide programma’s kunt u genieten van Nederlandstalige artiesten.

Vrijwilligers gezocht

In de loop van het jaar willen wij graag starten met het nieuwsprogramma ‘1 op Woensdag’. Dit programma gaat in het teken staan van het laatste nieuws, politiek en cultuur. Hier hebben wij nog vrijwilligers voor nodig. Ook voor onze andere producties hebben wij mensen nodig voor en achter de camera. Lijkt u dit wat? Stuur dan een mailtje naar vacature@rtveen.nl. Misschien heeft u wel een onontdekt talent.

 

  • RTV1 kun je zien via Ziggo, SKV (Veendam) en KPN via de digitale kabel in heel provincie Groningen en Drenthe 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal