Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ruigste run van de Veenkoloniën

Ruigste run van de Veenkoloniën.

BORGERCOMPAGNIE – Komende zondag 15 september vindt voor de 4e keer de Ruigste Run van de Veenkoloniën plaats. De Ruigste Run van de Veenkoloniën is een mudrun door het fraaie Adriaan Tripbos, gelegen tussen Borgercompagnie en Tripscompagnie. Al 1200 deelnemers hebben zich opgegeven om door de modder te ploeteren, te zwemmen, te klimmen en touw te zwaaien.

De mudrun is een uitdaging voor jong en oud, voor sportievelingen en recreanten, solo, met je kinderen of met een groep collega’s, vrienden of sportmaatjes. Door de verschillende afstanden (4,5 km, 7,5 km of 15 km) is de mudrun voor iedereen een realistische uitdaging.

De deelnemers aan vorige edities waren enthousiast. Het weer beloofd zondag goed te worden en er zijn nog een aantal startplaatsen beschikbaar…. Ga de uitdaging aan!

Voor meer informatie www.ruigsterun.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.