Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onderwijs en zorg in het RTV1 ‘Randgesprek’

Het RTV1 randgesprek met Marcel Leegte

RTV1 – Naar aanleiding van de uitzending in het Refaja ziekenhuis van ‘1 op Vrijdag’ staat het Randgesprek ook in het teken van de zorg en het onderwijs. Het gesprek vond plaats aan de Sportparklaan in Stadskanaal waar een locatie van het Ubbo Emmius en het Noorderpoort is gevestigd.

Uitleg
Gertjan was deze week in gesprek met Marcel Leegte, locatiedirecteur van het Ubbo Emmius, over de zorg in de regio en de opleidingen die hier op aan moeten sluiten. ‘’Wanneer de zorg zich gaat specialiseren in de ouderenzorg dan zullen we hierop anticiperen met de opleiding’’ legt Marcel uit. Op de vraag of de onrust in de omgeving terecht is zegt Marcel: ‘’Het is logisch dat het de gemoederen bezig houdt, maar kijk naar Phillips enkele jaren geleden. Dit zou een forse tegenslag betekenen voor de regio. Maar tegelijkertijd deed het ook nieuwe bedrijven doen ontstaan. Laten we ons focussen op dat wat de zorg ons kan gaan bieden in de toekomst’’.

Het hele gesprek is te zien tijdens de televisie uitzending van ‘1 op Vrijdag’’ op vrijdag 8 november vanaf 19.00 uur en op dinsdagavond 12 november om 19.10 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.