Direct naar de inhoud.

Nieuwbouw woningen Woellust Wildervank

  • door:
  • op:
nieuwbouw van woningen aan de Woellust in Wildervank

WILDERVANK – Op woensdag 18 december wordt door Hesco Bouw uit Stadskanaal begonnen met de bouw van 8 woningen aan de Sterrenboschlaan in woonwijk Woellust te Wildervank (Gemeente Veendam).

Hesco Bouw

Directeur Ralf Holthuis van Hesco Bouw zal samen met wethouder Henk Jan Schmaal, de toekomstige bewoners en belangstellenden om 15:00 het startsein geven voor de bouw. In totaal worden er 8 royale en duurzame woningen gerealiseerd, waarvan 4 tussenwoningen en 4 hoekwoningen.

Er ontstaan twee blokken met karakteristieke woningen welke letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de woonwijk Woellust gaan vormen. Doordat de woningen hoger liggen dan de omliggende bebouwing bieden de huizen een heerlijk vrij uitzicht over groen- en waterpartij. De woningen worden gebouwd in een fraaie jaren ’30 architectuur.

De woningen zijn ontworpen door Oving Architecten uit Groningen en de bouw zal ongeveer 10 maanden in beslag nemen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal