Direct naar de inhoud.

Bouw nieuwe McDonalds Veendam binnenkort van start

  • door:
  • op:
Bouwbord van McDonald’s op industrieterrein Veendammer Poort | © Peter Panneman

VEENDAM – Veendammers hebben er een flink tijdje op moeten wachten, maar volgende week gaat de bouw van de geplande McDonalds van start. Het restaurant komt langs de N33 op industrieterrein Veendammer Poort op een stuk grond van 5500 vierkante meter. De voorbereidende werkzaamheden van de bouw zijn inmiddels begonnen. 

De fastfoodgigant hoopt in het najaar van 2022 de deuren in Veendam te openen. De nieuwe Mc met drive-trough zou op termijn werk moeten bieden aan zo’n 60 tot 80 medewerkers.

‘Mooie aanvulling’

Wethouder Henk Jan Schmaal zei bij de bekendmaking te verwachten dat de komst van McDonald’s een aantrekkende werking heeft op andere bedrijven.

‘De vestiging van McDonald’s is een mooie aanvulling op het huidige aanbod in de gemeente. Daarnaast is het een organisatie die ook maatschappelijk zijn verantwoordelijkheid neemt. Dit geeft een positieve impuls aan de werkgelegenheid in Veendam.’

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal